Farm Food Valpemelk

Farm Food No.1 er utviklet spesielt for valper og kattunger som ikke kan drikke morsmelken sin eller som bare har tilgang til utilstrekkelige mengder av morsmelken sin. Farm Food No.1 kan erstatte morsmelk eller supplere den. Denne melken har dessuten også vist seg å være egnet for andre små pattedyr.

Det kan også være et verdifullt supplement ved pleie av syke dyr, samt for dyr under rehabilitering.

 

Komplett valpe- og kattungemelk basert på geitemelk

Melkeerstatning for valper, kattunger og andre små pattedyr

Farm Food No.1 er utviklet spesielt for valper og kattunger som ikke kan drikke morsmelken sin eller som bare har tilgang til utilstrekkelige mengder av morsmelken sin. Farm Food No.1 kan erstatte morsmelk eller supplere den. Denne melken har dessuten også vist seg å være egnet for andre små pattedyr. Det kan også være et verdifullt supplement ved pleie av syke dyr, samt for dyr under rehabilitering.

Komplett melkeerstatning basert på helfet geitemelk

Farm Food No.1 er en komplett melkeernæring for nyfødte valper, kattunger og andre små pattedyr. Den er ment å erstatte og supplere morsmelk fra fødselen til slutten av ammeperioden. Farm Food No.1 er basert på helfett geitemelkspulver. Valget av helfett geitemelkspulver har blitt gjort på grunn av det faktum at geitemelk har naturlig en mye bedre sammensetning enn kumelk. Det er lett å fordøye og er, med hensyn til aminosyremønster og fettsyremønster, mer likt morsmelk fremfor kumelk.

Hvorfor er Farm Food No.1 forskjellig fra andre?

I motsetning til andre typer kosttilskudd i form av valpe- og kattungemelk, er Farm Food No. 1 basert på helfett geitemelkspulver istedet for skummet kumelkpulver. Farm Food No.1 er også supplert med ulike viktige ingredienser slik at den danner en perfekt og komplett valpe- og kattungemelk.

Helfet geitemelk

Vi har valgt helfet geitemelk fordi geitemelk er naturlig for en bedre sammensetning for valper, kattunger og andre små pattedyr i forhold til kumelk. Geitemelk er lettere å fordøye sammenlignet med kumelk, har mange tarmstimulerende egenskaper, og er i både aminosyre- og fettsyremønster nesten lik morsmelk.

  • Den helfete geitemelken vi bruker er ikke skummet, og derfor består fettet i Farm Food No. 1 av svært lettfordøyelig geitemelksfett.
  • Proteinet i geitemelk, i forhold til den i kumelk, har en finere struktur, derav er proteinet i Farm Food No. 1 også lettere å fordøye.
  • Geitemelk omfatter flere (delvis fortsatt ukjent) tarmstimulerende og tarmbeskyttende ingredienser.
  •  Vi bruker kun naturlige ingredienser som er egnet til konsum av mennesker.

På grunn av alt dette er Farm Food No. 1 blant annet ekstremt mild for fordøyelsessystemet hos valper, kattunger og andre nyfødte små pattedyr, da dette fremdeles ikke er fullt utviklet (umodent). Dette er også grunnen til at Farm Food No. 1 er ideell for å stimulere tarmfloraen når de er (litt) eldre.

Testet til å være den beste!

Farm Food No.1 er for øvrig benyttet av et økende antall oppdrettere, dyreasyl, dyreparker, og dyreasyl for små pattedyr. Under testfasen fungerte Farm Food No. 1 best for dem alle (sammenlignet med hva de brukte tidligere). Farm Food No. 1 blir også brukt med stor suksess i dyreparker og dyreasyl over hele Europa som supplerende fôringskilde for syke dyr, samt for dyr under rehabilitering.

Farm Food No.1, uten kunstige tilsetninger!

Den helfete geitemelken for Farm Food No. 1 er spesielt spraytørket. Farm Food No. 1 er derfor hele tiden «brekende fersk». Spaytørking trekker ut væsken fra geitemelken, noe som resulterer i et fint pulver. Ved denne prosessen kan vi garantere lang holdbarhetstid, fra minst 2 år uten tilsetning av kunstige konserveringsmidler.

Andre små pattedyr

Farm Food No.1 ble opprinnelig utviklet for valper og kattunger, men med årene ble det klart at vår valpemelk er også spesielt egnet for andre små pattedyr som pinnsvin, kaniner, harer, frets, rotter, mus, chinchillaer, føll, alpakkaer, hjort, rein, sel, flaggermus, ekorn og geiter (denne listen kan fortsettes i det uendelige og relaterer til ethvert lite pattedyr som trenger morsmelk).

Anbefalt daglig inntak

Nedenfor kan du se mengden fôr vi anbefaler med din hunds alder og vekt tatt i betraktning, basert på 4 fôringer. Du gir fôr etter øyemål. Du bør ikke avvike mer enn 25 % fra disse mengdene.

gram
gram
Norwegian Bokmål
Nær
Din nettleser er ikke lenger denne gangen!

Oppdater nettleseren din for å fullt ut nyte denne nettsiden (og mange andre)Oppdater nå!

×