Farm Food Rawhide

Behandling av hud- og hårproblemer har i mange år hatt topp prioritet blant veterinærer. Den enorme økningen av antall hunder med tannproblemer er imidlertid påfallende. Hovedårsaken til tannproblemer er at stadig flere hunder plages av plakk, som på sin side forårsaker tannstein, med alle konsekvenser det innebærer.

Fordi tannproblemer blir stadig vanligere hos hunder, kreves det en strukturert tilnærming, og regelmessige kontroller er av vital betydning. Farm Food Rawhide gnagebein kan utgjøre en del av den strukturerte tilnærmingen.

Naturlig tannpleie med Farm Food Rawhide

Behandling av hud- og hårproblemer har i mange år hatt topp prioritet blant veterinærer. Den enorme økningen av antall hunder med tannproblemer er imidlertid påfallende. Hovedårsaken til tannproblemer er at stadig flere hunder plages av plakk, som på sin side forårsaker tannstein, med alle konsekvenser det innebærer. Fordi tannproblemer blir stadig vanligere hos hunder, kreves det en strukturert tilnærming, og regelmessige kontroller er av vital betydning. Farm Food Rawhide gnagebein kan utgjøre en del av den strukturerte tilnærmingen.

En smakelig, sunn og naturlig tannbørste som hunden din liker.

Hunder har et naturlig, stort behov for å gnage på ting. De gjør det fordi det er den eneste naturlige metoden for dem å holde tennene rene. I deres naturlige omgivelse gnager ulver og andre dyr i hundefamilien på hud og knokler fra byttedyrene etter at de har spist. Ved å gnage på mykt, sterkt materiale får de renset tennene og oppnår sunt tannkjøtt. For våre domestiserte hunder kan “byttedyrets hud og bein” utmerket erstattes med de rene Farm Food gnageproduktene, slik som Rawhide® eller Antlers®.

Hva er Rawhide?

Rawhide er tørket subkutant vev (det andre, sterke laget) av huden til storfe. Våre hvite gnagebein er importert fra Europa og er laget av hudene fra frittgående kyr som ales opp for den lokale kjøttproduksjonen. Siden produksjonsselskapet er en del av et stort slakteri, blir hudene mekanisk delt rett etter slaktningen. Under prosessen for lærproduksjon fjernes det ytre, ufordøyelige laget. De indre lagene, som består av fordøyelig, subkutant bindevev, blir vasket og skåret til biter i ønsket størrelse. Etter at de er manuelt foldet i ulike former, blir de hvite gnagebeina ovnstørket i flere døgn. Et svært viktig aspekt ved våre produkter er den raske bearbeidingen, som innebærer at det ikke brukes skadelige stoffer under hele produksjonsprosessen. Derfor kan vi garantere et rent, ublandet og sikkert produkt.

Farm Food Rawhide og din hund

Det er et kjent faktum at matrester i munnen ikke bare fører til dårlig ånde, men også forårsaker dannelse av tannplakk. Plakk er årsaken til den fryktede tannsteinen, som kan få ganske alvorlige følger på lengre sikt. Tannkjøttet kan bli skadet, som igjen forårsaker infeksjoner og tap av tenner. Farm Food Rawhide gnagebein er faste, harde og fullt fordøyelige. På grunn av spyttets virkning under gnagingen, frigjøres naturlig kollagen, en proteinforbindelse som kroppen lager selv. Dette kollagenet har den egenskapen at det løser opp plakk. Før dette sterke materialet blir mykt nok til at hunden kan gnage av små biter, sørger pussebevegelsene under gnagingen for grundig og synlig rengjøring av hundens tenner. Fordi hunden må gnage så kraftig, hjelper Farm Food Rawhide til å forebygge og bekjempe overvekt. Mens hunden gnager frigjør hjernen dens endorfiner som gir en følelse av ro, slik at hunden din slapper av.

Derfor anbefaler vi Farm Food Rawhide

En hund som får gnage på Farm Food Rawhide gnagebein fra den er liten, blir en glad følgesvenn, med god ånde og sunn munn. (Hvis en eldre hund allerede har fått tannstein, må tannsteinen fjernes før man kan forvente samme effekt).

De unike egenskapene til Farm Food Rawhide skyldes følgende fakta

Farm Food Rawhide er laget utelukkende av ferske, godkjente huder av storfe. Produksjonsselskapet er en del av et stort slakteri. Hudene bearbeides umiddelbart, i motsetning til mange navnløse gnageprodukter.

Farm Food Rawhide er fullt fordøyelig.

 • Under tyggingen frigjøres kollagen som løser opp plakk.
 • Dette kan forebygge dannelsen av tannstein!

Farm Food Rawhide produseres på en absolutt ren og sikker måte.

 • Hudene vaskes flere ganger med hydrogenperoksid (H2O2) for å drepe alle bakterier.
 • Det betyr at hudene er bleket på en sikker måte for å oppnå et rent produkt som ikke lukter og som ikke blir seigt når hunden gnager på det.
 • Under vaskeprosessen blir hydrogenperoksid fullstendig separert i en del vann (H2O) og en del oksygen (O2).

Farm Food Rawhide inneholder ingen fremmedstoffer.

 • Før, under og etter produksjonen av Farm Food Rawhide blir det ikke brukt kjemikalier som krom, arsen eller brom.
 • Vi avholder oss også fra å bruke noen form for fargestoffer for å få et mer ensartet produkt som ser bedre ut (når det gjelder farge).
 • Selv om (EU-godkjente) fargestoffer ikke anses som skadelige, mener vi det er fornuftig å ikke bruke slike stoffer (på grunn av den beviste effekten disse stoffene kan ha på noen barns atferd).

Farm Food Rawhide er uten allergener!

 • Til sammen sørger ovennevnte punkter for at det ikke skulle oppstå noen allergisk reaksjon ved bruk av Farm Food Rawhide. Dette i motsetning til mange andre, navnløse gnageprodukter.
 • Det faktum at “matallergi” ofte skyldes urene, navnløse gnageprodukter blir stadig bedre kjent. Farm Food Rawhide kan, i de fleste  tilfeller, trygt gis til hunder som har matallergi (unntatt hvis det er konstatert at allergien skyldes storfekjøtt).

Farm Food Rawhide er et kvalitetsprodukt i sitt slag.

 • Hudene blir ikke strukket og utvidet for at det skal oppstå et produkt som ser større ut for kunden.
 • På grunn av hudenes tykkelse varer disse gnageproduktene lenger.
 • På grunn av tykkelsen på hudene vi bruker, er Farm Food Rawhide mye tyngre enn de fleste andre, like store produkter av ugarvet lær.

Farm Food Rawhide er et håndlaget, naturlig produkt.

 • Derfor kan det forekomme små avvik i formen på de ulike gnagebeina.
 • Fordi hvert skinn tørker på en annen måte, kan noen gnagebein få lysere eller mørkere farge.

Dette er grunnene til at Farm Food Rawhide er smakelig, nyttig, sunt og morsomt for hunden din.

 • Farm Food Rawhide, 100 % ekte Rawhide®!
 • Fullt fordøyelig
 • 100 % rent og ublandet
 • Ingen skadelige fremmede stoffer
 • Ingen kjemiske antioksidanter, fargestoffer eller smaksstoffer
 • Direkte produsert og vasket, for å oppnå et rent, ublandet og sikkert produkt
 • Rent, tykt ugarvet lær for større gnageglede
 • Inneholder ikke allergener og gir ikke allergiske reaksjoner hos hunden
 • Pleier hundens tenner
 • Et rent og tungt kvalitetsprodukt

Anbefalt daglig inntak

Nedenfor kan du se mengden fôr vi anbefaler med din hunds alder og vekt tatt i betraktning, basert på 4 fôringer. Du gir fôr etter øyemål. Du bør ikke avvike mer enn 25 % fra disse mengdene.

gram
gram
Norwegian Bokmål
Din nettleser er ikke lenger denne gangen!

Oppdater nettleseren din for å fullt ut nyte denne nettsiden (og mange andre)Oppdater nå!

×