Farm Food Gevirer

Hunder har et sterkt behov for å tygge på noe. Dette gjør de fordi det er den eneste naturlige måten de kan holde tennene rene. Etter et måltid ute i naturen, ulver og andre hundedyr tygger på skinnet og benene til byttene deres.

Tygging utløser også endorfiner produsert i hjernen. Disse endorfinene gir hunden en følelse av ro, som gjør at hunden din kan slappe av.

Når det gjelder våre tamme hunder og deres skinn og bein fra byttedyr, så bør dette erstattes med ferske tyggeprodukter fra Farm Food, som for eksempel Antlers® of Rawhide®.

Hjortegevir er den naturlige tannbørste for hunder:

100% ekte, holdbart og helt naturlig produkt. Uten tilsetninger, uimotståelig, sunt og rikt på mineraler for å holde hundens tenner rene, sterke og sunne. Vennligst hold et øye med hunden din mens den tygger og fjern små rester.

Hvorfor Farm Food Antlers?

Hunder har et sterkt behov for å tygge på noe. Dette gjør de fordi det er den eneste naturlige måten de kan holde tennene rene. Etter et måltid ute i naturen, ulver og andre hundedyr tygger på skinnet og benene til byttene deres. Tygging utløser også endorfiner produsert i hjernen. Disse endorfinene gir hunden en følelse av ro, som gjør at hunden din kan slappe av. Når det gjelder våre tamme hunder og deres skinn og bein fra byttedyr, så bør dette erstattes med ferske tyggeprodukter fra Farm Food, som for eksempel Antlers® of Rawhide®.

Hva er Farm Food Antlers?

Farm Food Antlers er gevir av mannlige hjort. De mister gevirene etter parringen på våren. Disse vokser ut på ny. Gevirene våre samles inn i Europas skoger, deretter børstes og kuttes de etter en kvalitetskontroll. Som et helt naturlig produkt, Farm Food Antlers kan fremdeles ha en jordlig lukt, og alle er forskjellige i farge, vekt, form og tykkelse.

Farm Food Antlers og din hund.

Farm Food Antlers er solide og harde. Å tygge dem er en fin og naturlig aktivitet for hunden din. Tygging skaper en slipeeffekt mellom din hunds tenner og benet. Denne slipeeffekten forårsaker fjerning av plakk. Gevirets ytterside slites ned inntil man kommer til den smakfulle benmargen, som i seg selv er en utsøkt godbit! Våre Farm Food Antlers varer lengre enn andre tyggeprodukter, og egner seg derfor også godt for unge hunder som har tenner i utvikling. Farm Food Antlers egner seg også godt for hunder med allergier eller følsom fordøyelse. Til og med også for overvektige hunder, da tygging av gevir krever mye energi og reduserer apetitten.

Farm Food Antlers? Dette er hvorfor!

En hund som i tidlig alder regelmessig tygger Farm Food Antlers, vil belønne deg med å være en tilfredsstilt følgesvenn med frisk pust fra en sunn munn.  (Hos en eldre hund som allerede har utviklet kalkulus, så må dette naturligvis fjernes før en lignende effekt kan forventes).

Viktig:

Du har evnen til å holde hundetenner rene ved bruk av Farm Food Antlers, og derav evnen til å forebygge mot kalkulus. Eller: Å forebygge er bedre enn å kurere. Farm Food Antlers er til salg i forskjellige størrelser ved høykvalitets dyrebutikker, dyreklinikker og salonger for dyrestell. Forsikre deg om at størrelsen du kjøper samsvarer med din hunds størrelse og bitestyrke. Vennligst forsikre deg om at hunden din kun tygger, og ikke forsøker å bite igjennom geviret. Overvåk hunden din mens den tygger og fjern små rester. Dersom hunden din ikke lengre er interessert i Antlers, vennligst foreta skurring av geviret eller legg det i vann i kjøleskapet over natten.

  • Farm Food «Original» Antlers lages av hjortehorn. Siden hunden din må anstrenge seg for å få tak i den velsmakende margen, er dette gnagebeinet en virkelig utfordring for selv de sterkeste og mest gnageglade hundene. Original Antlers er gnagebein som varer lenge.

Original Antlers gnagebein anbefales til hunder med kraftige kjever.

 

  • Farm Food “Easy” Antlers er sagd i lengderetningen, slik at hunden lett får tak i margen. Det gjør det lett for hunden din å smake på margen først, slik at den blir vant til smaken og konsistensen av hjortehorn.

Ideelt til valper, eldre hunder og mindre hunder eller kresne hunder som ikke er vant til å gnage på hjortehorn.

 

  • Farm Food «Fallow» Antlers lages av dådyrhorn. Det ligner på elghorn fordi det er flatere og tynnere enn Original Antlers. Fallow Antlers har relativt stor overflate slik at hunden får bedre tak. Dette gnagebeinet er derfor svært egnet til eldre hunder eller hunder som gnager mindre aktivt. Fallow Antlers har en annen smak enn Original og Easy Antlers.

Det er mykere, og derfor ideelt til yngre hunder og hunder som ikke trives med de andre variantene av Antlers.

Hvordan vi produserer Farm Food Antlers

Anbefalt daglig inntak

Nedenfor kan du se mengden fôr vi anbefaler med din hunds alder og vekt tatt i betraktning, basert på 4 fôringer. Du gir fôr etter øyemål. Du bør ikke avvike mer enn 25 % fra disse mengdene.

gram
gram
Norwegian Bokmål
Din nettleser er ikke lenger denne gangen!

Oppdater nettleseren din for å fullt ut nyte denne nettsiden (og mange andre)Oppdater nå!

×