Sammensetning og Analyse

logo - Farm-Food-Fresh-Menu

Sammensetning og Analyse

NOR - Farm-Food-Fresh-Menu-NOR.jpg

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer per kg:

  • E671 Vitamin D3 (25-dihydroksykalsiferol):  392 IE,
  • Vitamin E:  29,4 mg,
  • Vitamin K:  1,6 mg,
  • Vitamin B1 (tiamin hydroklorid):  5,5 mg,
  • E101 Vitamin B2 (riboflavin):  5,5 mg,
  • Niacin:  21,5 mg,
  • Vitamin B6 (pyridoksin hydroklorid):  3,5 mg,
  • Vitamin B12 (cyanokobalamin):  50 mcg,
  • Vitamin C (askorbinsyre):  39,2 mg,
  • Pantontensyre (vit. B5): 23,5 mg,
  • Biotin (vit. H): 157 mcg,
  • Pantontensyre (vit. B-9):  3,9 mg,
  • Kolin-klorid:  765 mg,
  • E5 Mangan (mangan Chelate):  2,1 mg,
  • E4 Kobber (Kobber Chelate):  3,0 mg,
  • E6 Sink (Sink chelat):  23,5 mg,
  • 3b8.10 Selen (organisk form CNCM 1-3060):  0,06 mg,
  • Jod (Kaliumjodid):  0,34 mg.
Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email