Sunn Hundemat

Hunden din står nærmere naturen enn du kanskje tror!

Kjære hundeeier,

Det finnes mange forskjellige hunderaser, men allikevel har alle de forskjellige rasene én ting til felles med sine forfedre, nemlig stoffskiftet. Hundens stoffskifte har fungert på samme måte siden urtiden.

Alle ville dyr i hundefamilien, fra små til store og fra unge til gamle, får sitt (energi)behov fra samme næringskilde! Ut fra vårt prinsipp «hunden først», er vår Farm Food Filosofi basert på: Én type fôr til alle hunder. I likhet med mennesker og andre dyr som lever lenge, trenger ikke hunder forskjellig kosthold i de forskjellige livsfasene. De trenger bare mer eller mindre ernæring. Sammensetningen og kvaliteten til Farm Food sørger for en optimal biologisk balanse.

Vi får stadig meldinger fra hundeeiere, oppdrettere, hundetrenere og instruktører, hundesalonger, dyrleger og veterinære homøopater som forteller oss om de positive og i noen tilfeller problemløsende effekten til Farm Food Hundefôr; fra topp til tå, fra nese til halespiss, innvendig og utvendig!

Vi mener derfor at hundene er de beste ambassadørene for vår filosofi! Fordi en prøve sier mer enn tusen ord, vil vi gjerne invitere deg til å gjøre en prøve med vårt fôr: La hunden din (eller hundene dine) overbevise deg om kvaliteten til Farm Food.

Med vennlig hilsen, også på vegne av Farm Food Teamet.

Gerrit de Weerd

Farm Food kvalitetsgaranti:

Kvalitet innebærer mer enn bare et godt produkt!
Farm Food står for:

Høye kvalitetsstandarder og streng kvalitetskontroll.
Det gir et rent og ublandet kvalitetsprodukt.

Vi bruker kun naturlige ingredienser som også er egnet
til føde for mennesker.

Våre produkter inneholder ikke kunstige lukt-, farge- eller aromastoffer.
Vi bruker ikke kunstige fortyknings- eller konserveringsmidler
eller kjemiske antioksidanter.

Farm Food: naturlig og rent hundefôr siden 1982.