Fordelene med Farm Food Fresh Menu

100 % rent, ferskt kjøtt for hunder, med naturlige prebiotiske egenskaper

Den praktiske løsningen for ferskt kjøtt av den velkjente Farm Food-kvaliteten uten behov for fryser.

Perfekt når:

 • Hunden din er kresen eller har mistet appetitten
 • Man er på ferie eller dagstur
 • Det er for upraktisk med rått fôr
 • Rått fôr blir et for stort skritt
 • Hunden din er hypersensitiv for rått kjøtt
 • Du ønsker å skjemme bort hunden din

Farm Food Fresh Menu inneholder kun naturlige ingredienser

Alle ingredienser med opphav fra dyr som brukes i Farm Food Fresh Menu kommer fra dyr fra EU-landbruk som er godkjent som menneskemat. Alle tilsatte vitaminer og mineraler i Farm Food Fresh Menu er organiske og egnet som menneskemat.

Farm Food Fresh Menu passer godt sammen med, eller kan med hell blandes med Farm Food HE

Farm Food Fresh Menu er et komplett fôr, så det kan gis som et daglig måltid. Det er ikke nødvendigvis tiltenkt å skulle supplere Farm Food HE eller andre fôr. Det er mulig å blande Farm Food Fresh Menu og Farm Food HE, siden Farm Food HE er en kaldpresset pellet. Hvis du ønsker å bytte fra ekstrudert tørrfor til Farm Food Fresh Menu og Farm Food HE, er det best å gi kun Farm Food Fresh Menu en stund, hvorpå du så kan blande vårt ferske kjøtt med Farm Food HE: (Bland aldri en ekstrudert diett med Farm Food HE.). 65 gram Farm Food Fresh Menu tilsvarer 25 gram Farm Food HE. Farm Food Fresh Menu er utviklet av vårt eget ernæringsteam ved bruk av våre egne unike oppskrifter og ekspertise.

Farm Food Fresh Menu er 100 % rent og naturlig. Og – selvfølgelig – uten

 • Kunstige tilsetningsstoffer
 • Kjemiske antioksidanter
 • Konserveringsmidler .
 • Fortykningsmidler .
 • Fargestoffer.
 • Aromatiske stoffer
 • Smaksstoffer .

Farm Food Fresh Menu inneholder ikke fyllstoffer eller fortykningsmidler: Dette gir høyt kaloriinnhold i forhold til volumet.

Farm Food Fresh Menu fremmer meget stabile tarmbakterier for hunden din.

En frisk og velbalansert bakterieflora er grunnlaget for god helse.

Farm Food Fresh Menu er et ferdig og komplett måltid av lettdampet ferskt kjøtt.

Det er derfor en utmerket base, eller så kan det gis i tillegg til det hjemmelagde hundefôret ditt. Du trenger ikke fryser eller kjøleskap for å gi hunden din komplett ferskt kjøtt. Siden Farm Food Fresh Menu leveres i passende porsjoner sparer du mye tid ved klargjøringen (det er ikke nødvendig med klipping eller oppkutting av kjøtt). Skotsk lakseolje og kaldpresset solsikkeolje tilsettes til Farm Food Fresh Menu for omega 3- og omega 6-fettsyrer.

Farm Food Fresh Menu inneholder ikke kylling eller andre fjørkreprodukter.

Siden det meste kyllingkjøttet (fjørkre) på markedet kommer fra dyr som har blitt slaktet når veksten er på topp (kyllinger som er 5-6 uker gamle), inneholder skrottene deres høye forekomster av naturlige veksthormoner (produsert i kyllingens hypofyse). Vår erfaring er at kombinasjonen av disse faktorene har negativ effekt på hundenes generelle helse. Spesielt ser veksten hos unge hunder og fertiliteten ut til å påvirkes. Når man benytter voksne høner (slaktet når de slutter å legge nok egg) er ikke disse effektene så fremtredende eller så opptrer de ikke i det hele tatt.

Farm Food Fresh Menu inneholder ikke bladmage.

Bladmage har en ubehagelig «flytende» egenskap. Den reduserer tiden maten forblir i tarmene, og avføringen blir noe gråaktig (avhengig av mengden bladmage i fôret). Bladmage gis ofte som enkeltfôr når det er behov for en tarmrensing.

Farm Food Fresh Menu inneholder ikke organkjøtt, annet enn storfehjerte og storfelever.

Selv om alle tarmer kan kalles organer, er det vi mener at Farm Food Fresh Menu ikke inneholder lunger, nyrer, bukspyttkjertel, milt og lignende.

Farm Food Fresh Menu er 100 % glutenfri.

For å få i gang stivelsesfordøyelseskapasiteten hos valper, tilsettes 2 prosent ris.

Farm Food Fresh Menu inneholder ikke bein:

Det er ikke kjent hva kalsium-/fosforopptaket (utnyttingen) av (knust) bein er for hunder. Når beina blandes i fôret er det umulig å vite om kalsium-/fosforopptaket er tilstrekkelig, for høyt eller for lavt. Derfor benytter vi uorganiske kalsium-/fosformineraler som naturlig kosttilskudd for å oppnå riktig kalsium-/fosformengde og -balanse, siden vi vet hvor mye av disse som absorberes av hundetarmene. Det er grunnen til at Farm Food Fresh egner seg så godt til å brukes som base for, eller som tillegg til din hjemmelagde hundemat.

Egnet for alle livsfaser som daglig fôr eller tilleggsfôr.

Som nevnt tidligere er det derfor en selvfølge at Farm Food Fresh Menu «Kalun og hjerte komplett» og «Storfe komplett» er ekstremt godt egnet som et daglig måltid til hunden din, uansett alder eller rase, da det inneholder alle nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Det kan også brukes til å blandes med vårt komplette kaldpressede hundefôr Farm Food HE. Imidlertid bør du ikke blande Farm Food Fresh Menu med ekstrudert eller stekt tørrfôr, siden de fordøyes ulikt. Dette kan midlertidig føre til tynn avføring.

Oppbevaringsbeholder

Dyrebutikken din kan nå levere en Farm Food Fresh Menu-oppbevaringsbeholder. I den får du enkelt plass til 2 300-gramsposer Farm Food Fresh Menu. Ettersom beholderen kan lukkes helt tett, er det enkelt å fordele Farm Food Fresh Menu i porsjoner for flere måltider om dagen.