Farm Food HE

fixed - Farm-Food-HE-100h.png

Komplett, kaldpresset hundefôr “Siden 1982”

Komplett, kaldpresset hundefôr

Farm Food HE er et premium presset fôr med høyt energiinnhold, som passer for alle hunder uansett alder, aktivitet eller rase. Vi kaller dette et konsept for alle livsfaser, som er basert på det faktum at fordøyelsen hos hunder er den samme som hos sin stamfar, ulven. I naturen spiser ulven og andre dyr som hører til hundefamilien, samme byttet uansett alder. Unge og drektige dyr spiser mer og eldre dyr spiser mindre. Alt dette bidrar til at valper vokser veldig jevnt, uten ubehagelige voksesmerter.

Den lave produksjonstemperaturen under pressing sikrer at hundens stoffskifte belastes så lite som mulig. Dette fremmer utmerket helse, noe som gjenspeiles i kvaliteten på hud, pels og avføring. Eldre hunder opplever en ekstra barndom og blir ofte mer livlige.

Farm Food HE skiller seg ut takket den transparente sammensetningen, rene ingredienser, høy biologisk verdi av proteiner og svært bra fordøyelighet (84-87 %). Alle animalske ingredienser i Farm Food HE stammer fra EU-dyr som er godkjent til menneskelig konsum.  Farm Food HE er laget av kjøttmel (av storfe eller får) og hemoglobinpulver, tilsatt mineraler, vitaminer, sporstoffer og skotsk lakseolje eller korn fra den «eldgamle» grasslekten Sorghum.

Før Farm Food HE presses, blir kornene aktivert. Dermed blir de lettfordøyelig (97  % eller mer) og gir de viktige næringsstoffer og energi i form av karbohydrater.

TC3 - Farm-Food-HE-4kg-All-Line-Front-GEEN-GEWICHT-Schaduw-TC3.png

Visste du at…

… det er stor forskjell på sprøtt/presset tørrfôr og Farm Food HE? For presset fôr er produksjonstemperaturen høyere enn 120 °C. Kaldpresset Farm Food HE har en produksjonstemperatur på under 75 °C, og derfor holdes det mye bedre på vitaminene, fettstoffene og alle de andre viktige næringsstoffene.

Visste du at…

… kombinasjonen av ferskt kjøtt og presset fôr kan forårsake kvalme eller oppkast? Kaldpresset Farm Food HE og ferskt kjøtt kan derimot blandes, ettersom de gir en sammenlignbar effekt i magen.

Visste du at…

… belgfrukter og poteter inneholder stoffer som kan skade hundens helse? Det er derfor vi ikke bruker disse ingrediensene i fremstillingen av Farm Food HE og våre andre produkter.

Visste du at…

… omtrent 75 % av proteinene i Farm Food HE kommer fra animalske produkter? Ingrediensene vi bruker er hemoglobinpulver og storfe- eller fårekjøtt, som har et svært høyt proteininnhold. For å oppnå riktig proteininnhold i Farm Food HE, trengs det kun en liten mengde pulver. Dette forklarer hvorfor disse ingrediensene ikke er oppført som hovedingredienser.

Visste du at…

… Farm Food HE fåes i to størrelser? Standard 8 mm og mini 6 mm.

Visste du at…

… kjøttet av unge dyr som ofte brukes i hundefôr, for eksempel kylling og annet fjærkre, fortsatt inneholder mange naturlige veksthormoner? Veksthormoner kan påvirke hundens hormonbalanse negativt. Derfor bruker vi hverken kylling eller annet fjærkre i våre Farm Food produkter.

Farm Food HE
Komplett, kaldpresset hundefôr
Siden 1982